Logo website Totoadvies

Nieuws

Actie

50 euro bonus bij unibet

Info

www.totoadvies.com info@totoadvies.com

Totoadvies Premiere League

Totoadvies voorspellingen Engeland Premiere League za Za 30/4/2011 Zo 01/05/2011

Black Burn Rovers Bolton Wanderers   1X
Blackpool Stoke City   Over
Sunderland Fulham   X
West Bromwich Albion Aston Villa   Unter
Wigan Athletic Everton   2
Chelsea Tottenham Hotspur   1
Birmingham City Wolverhampton Wanderers   Unter
Liverpool Newcastle United   1
Arsenal Manchester United   Over
Manchester City West Ham United   1

Toto advies - informatie premier league

Engelse Premiership is het populairste competitie van de wereld maar dat is niet omdat voetbal uitgevonden is door de Britten. Maar door de topploegen die zijn overgenomen door oliemagnaten. Jaarlijks gaan er tig aantal supersterren naar Engeland toe de competitie is kwalitatief ook heel hoog en de tempo in de wedstrijden zijn soms adembenemend. Manchester United is de ploeg die de laatste jaren domineert en die dit jaar weer een serieus kandidaat is voor de titel. Ploegen als Arsenal, Liverpool , Chelsea, Manchester City en Tottenham Hotspur zorgen voor elke week wel een ware spektakel. Kijkers genieten dan ook elke week van de verichtingen van spelers zoals Torres, Silva, Drogba, Rooney, Essien, Anelka, van Persie, Vieira, Tevez, van de Vaart, Arshavin, Giggs en nog veel meer.

De degradatie zone is ook spannend als je kijkt naar de punten verschil tussen de laatste 8- 9 ploegen is er van alles mogelijk en blijft het tot de laatste dag spannend..

Toto Advies:Engelse competitie is snel hoog tempo voetbal met veel doelpunten en verrassingen en alles is in Engeland mogelijk.
bezoek de officiŽle pagina van de Engelse voetbalbond